ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להרטיב את המצות פעמיים ולהניח בתוך מגבת.
-
2
לטגן במחבת את הבצל עד להזהבה.
-
3
להוסיף את הבשר מלח פלפל .
-
4
ואת הפטרוזיליה.
-
5
להוריד מהאש ולשבור ביצה לתוך המילוי..
-
6
חוצים את המצה לחצי. .
-
7
מוסיפים כף מהמילוי הבשר.
-
8
ומגלגלים.
-
9
להכנת הבלילה: .
-
10
בקערה נפרדת מועכים את תפו"א .
-
11
וביצים מלח ופלפל...
-
12
ואז טובלים את המצה הממולאת בתוך הבלילה ולטגן במחבת עמוק.
1
להרטיב את המצות פעמיים ולהניח בתוך מגבת.
2
לטגן במחבת את הבצל עד להזהבה.
3
להוסיף את הבשר מלח פלפל .
4
ואת הפטרוזיליה.
5
להוריד מהאש ולשבור ביצה לתוך המילוי..
6
חוצים את המצה לחצי. .
7
מוסיפים כף מהמילוי הבשר.
8
ומגלגלים.
9
להכנת הבלילה: .
10
בקערה נפרדת מועכים את תפו"א .
11
וביצים מלח ופלפל...
12
ואז טובלים את המצה הממולאת בתוך הבלילה ולטגן במחבת עמוק.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים