ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
מעט חמאה לשימון תבנית(אפשר גם שמן או מחמאה)
-
להגשה עם רסק עגבניות, ביצים קשות, דבש או כל תוספת אהובה
אופן ההכנה
-
1
בקערה לטרוף את הביצים עם החלב/מים..
-
2
בצלחת שטוחה רחבה להניח את תערובת הביצים..
-
3
לטבול 3 דפי אורז, כל אחד בנפרד, משני הצדדים בביצים ולהניח אחד על השני על צלחת נפרדת..
-
4
לחמם חמאה במחבת..
-
5
לאחוז בשלושת הדפים יחד ולהניח במחבת החמה..
-
6
לטגן בערך דקה מכל צד, עד שמזהיב..
-
7
זה מאוד מתנפח - לא להתרגש. הנפיחות יורדת כשמצטנן..
-
8
להניח את המלאווח על צלחת עם ניר סופג..
-
9
לטרוף עם רסק, דבש או כל תוספת אהובה..
1
בקערה לטרוף את הביצים עם החלב/מים..
2
בצלחת שטוחה רחבה להניח את תערובת הביצים..
3
לטבול 3 דפי אורז, כל אחד בנפרד, משני הצדדים בביצים ולהניח אחד על השני על צלחת נפרדת..
4
לחמם חמאה במחבת..
5
לאחוז בשלושת הדפים יחד ולהניח במחבת החמה..
6
לטגן בערך דקה מכל צד, עד שמזהיב..
7
זה מאוד מתנפח - לא להתרגש. הנפיחות יורדת כשמצטנן..
8
להניח את המלאווח על צלחת עם ניר סופג..
9
לטרוף עם רסק, דבש או כל תוספת אהובה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים