לןגן

מינה בשר לפסח

מאת: ויקי / שושי בלו, פורסם: 14/04/2020 | 11:20
מינה בשר לפסח

תקציר המתכון: מינה בשר זה כמו הבורקס של הטורקי

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרטיב את המצות פעמיים ולהניח בתוך מגבת

  2. לטגן במחבת את הבצל עד להזהבה

  3. להוסיף את הבשר מלח פלפל

  4. ואת הפטרוזיליה

  5. להוריד מהאש ולשבור ביצה לתוך המילוי.

  6. חוצים את המצה לחצי.

  7. מוסיפים כף מהמילוי הבשר

  8. ומגלגלים

  9. להכנת הבלילה:

  10. בקערה נפרדת מועכים את תפו"א

  11. וביצים מלח ופלפל..

  12. ואז טובלים את המצה הממולאת בתוך הבלילה ולטגן במחבת עמוק