לןגן

מלאווח מדפי אורז

מאת: אורית לוי, פורסם: 14/04/2020 | 09:26
מלאווח מדפי אורז

תקציר המתכון: יותר טעים מהמקורי!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לטרוף את הביצים עם החלב/מים.

  2. בצלחת שטוחה רחבה להניח את תערובת הביצים.

  3. לטבול 3 דפי אורז, כל אחד בנפרד, משני הצדדים בביצים ולהניח אחד על השני על צלחת נפרדת.

  4. לחמם חמאה במחבת.

  5. לאחוז בשלושת הדפים יחד ולהניח במחבת החמה.

  6. לטגן בערך דקה מכל צד, עד שמזהיב.

  7. זה מאוד מתנפח - לא להתרגש. הנפיחות יורדת כשמצטנן.

  8. להניח את המלאווח על צלחת עם ניר סופג.

  9. לטרוף עם רסק, דבש או כל תוספת אהובה.