ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להרתיח את המים, השמן, המלח והסוכר. .
-
2
כשהמים מבעבעים להוסיף 3 כוסות קמח מצה..
-
3
לערבב טוב עד שהבצק נפרד מהדפנות. .
-
4
להסיר מהאש. .
-
5
להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה. .
-
6
(כשביצה אחת נטמעת להוסיף את השניה...).
-
7
ליצור כדורים בגודל בנוני..
-
8
להניח במרווחים אחת מהשניה..
-
9
לאפות ב-200° 35-40 דקות. .
-
10
אפשר להוסיף לעיסה:.
-
11
בצל מטוגן חמוציות זיתים אורגנו ועוד ...
1
להרתיח את המים, השמן, המלח והסוכר. .
2
כשהמים מבעבעים להוסיף 3 כוסות קמח מצה..
3
לערבב טוב עד שהבצק נפרד מהדפנות. .
4
להסיר מהאש. .
5
להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה. .
6
(כשביצה אחת נטמעת להוסיף את השניה...).
7
ליצור כדורים בגודל בנוני..
8
להניח במרווחים אחת מהשניה..
9
לאפות ב-200° 35-40 דקות. .
10
אפשר להוסיף לעיסה:.
11
בצל מטוגן חמוציות זיתים אורגנו ועוד ...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים