ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לבשל את הרוטב כ- 10 דקות.
אופן ההכנה
-
1
את המצות להרטיב מתחת לכיור במים זורמים במשך דקה. לסגור את הברז ולהחזיק מעל הכיור, שכל המים יגמרו לעטוף במגבת..
-
2
לאחר 5 דקות להרטיב שוב, לחכות שהנוזלים יגמרו לעטוף שוב ולהניח רבע שעה בצד.
-
3
להניח בתבנית שכבה של מצות, למרוח ברוטב ולשפוך חצי מבלילה של הקוטג'..
-
4
לפזר גבינה צהובה..
-
5
שוב להניח שכבה נוספת של מצות, למרוח רוטב קוטג' וגבינה צהובה..
-
6
לכסות הכל בשכבה של מצות מעט רוטב ולפזר כמות נדיבה גבינה צהובה..
-
7
לאפות בחום בינוני כחצי שעה .
-
8
אפשר להוסיף :.
-
9
פטריות/ חצילים מטוגנים/ זתים..
1
את המצות להרטיב מתחת לכיור במים זורמים במשך דקה. לסגור את הברז ולהחזיק מעל הכיור, שכל המים יגמרו לעטוף במגבת..
2
לאחר 5 דקות להרטיב שוב, לחכות שהנוזלים יגמרו לעטוף שוב ולהניח רבע שעה בצד.
3
להניח בתבנית שכבה של מצות, למרוח ברוטב ולשפוך חצי מבלילה של הקוטג'..
4
לפזר גבינה צהובה..
5
שוב להניח שכבה נוספת של מצות, למרוח רוטב קוטג' וגבינה צהובה..
6
לכסות הכל בשכבה של מצות מעט רוטב ולפזר כמות נדיבה גבינה צהובה..
7
לאפות בחום בינוני כחצי שעה .
8
אפשר להוסיף :.
9
פטריות/ חצילים מטוגנים/ זתים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים