ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפיצה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
בצק פיצה ללא חומרים משמרים מצונן במקרר - שמרית
-
גבינה מוצרלה - של נעם, טרה
-
עגבניות איטלקיות שלמות קלופות
-
2 כפות רסק עגבניות איטלקיות
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכנת רוטב העגבניות (ללא בישול):.
-
2
לטחון את העגבניות השלמות, עם רסק העגבניות, מלח, פלפל, סוכר, שום כתוש, ביזליקום ואורגנו..
-
3
להרכבת הפיצה:.
-
4
להניח את הבצק על משטח העבודה.
-
5
למרוח את רוטב העגבניות באופן אחיד על כל הבצק .
-
6
לקרוע את עיגולי המוצרלה ולפזר באופן אחיד כך שמכסה את כל הבצק .
-
7
לחתוך את האננס לחתיכות ולפזר על הגבינה.
-
8
לחתוך את החליפיניו לעיגולים ולפזר מעל הכל.
-
9
להכניס לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 20 עד 25 דקות..
1
להכנת רוטב העגבניות (ללא בישול):.
2
לטחון את העגבניות השלמות, עם רסק העגבניות, מלח, פלפל, סוכר, שום כתוש, ביזליקום ואורגנו..
3
להרכבת הפיצה:.
4
להניח את הבצק על משטח העבודה.
5
למרוח את רוטב העגבניות באופן אחיד על כל הבצק .
6
לקרוע את עיגולי המוצרלה ולפזר באופן אחיד כך שמכסה את כל הבצק .
7
לחתוך את האננס לחתיכות ולפזר על הגבינה.
8
לחתוך את החליפיניו לעיגולים ולפזר מעל הכל.
9
להכניס לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 20 עד 25 דקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים