ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון (רצוי אנטריקוט, אבל אפשר גם צלעות או צוואר) בטמפרטורת החדר
-
-
½ כוס מי סודה מוגזים במיוחד
-
-
-
-
-
תוספות
-
-
-
-
-
-
-
רוטב צ'ילי מתוק - של מאסטר שף
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל הלבן במחבת בשמן עד להזהבה..
-
2
להוסיף מלח, פלפל שחור.
-
3
בקערה, להוסיף לבשר את מי הסודה (שעושה את הבשר אוורירי וג'וסי) את המלח והפלפל.
-
4
לתת לבשר לנוח 10 דק.
-
5
ליצור 3 קציצות המבורגר גדולות (מצטמקות בבישול).
-
6
לצלות את שני הצדדים במחבת סטייק מחורצת עד למידה הרצויה.
-
7
את הלחמניות לחצות לשניים ולטבול את החלק הפנימי במיץ הבשר שבמחבת.
-
8
סידור המנה:.
-
9
למרוח את הלחמניות ברטבים, להוסיף את הירקות הפרוסים, מעליהם את הקציצה, ומעליה את שבבי הבצל המוכנים. בתיאבון!.
1
לטגן את הבצל הלבן במחבת בשמן עד להזהבה..
2
להוסיף מלח, פלפל שחור.
3
בקערה, להוסיף לבשר את מי הסודה (שעושה את הבשר אוורירי וג'וסי) את המלח והפלפל.
4
לתת לבשר לנוח 10 דק.
5
ליצור 3 קציצות המבורגר גדולות (מצטמקות בבישול).
6
לצלות את שני הצדדים במחבת סטייק מחורצת עד למידה הרצויה.
7
את הלחמניות לחצות לשניים ולטבול את החלק הפנימי במיץ הבשר שבמחבת.
8
סידור המנה:.
9
למרוח את הלחמניות ברטבים, להוסיף את הירקות הפרוסים, מעליהם את הקציצה, ומעליה את שבבי הבצל המוכנים. בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים