לןגן

המבורגר

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 16/03/2020 | 11:09
המבורגר

תקציר המתכון: מתכון של מאיה גרינר מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תוספות

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל הלבן במחבת בשמן עד להזהבה.

  2. להוסיף מלח, פלפל שחור

  3. בקערה, להוסיף לבשר את מי הסודה (שעושה את הבשר אוורירי וג'וסי) את המלח והפלפל

  4. לתת לבשר לנוח 10 דק

  5. ליצור 3 קציצות המבורגר גדולות (מצטמקות בבישול)

  6. לצלות את שני הצדדים במחבת סטייק מחורצת עד למידה הרצויה

  7. את הלחמניות לחצות לשניים ולטבול את החלק הפנימי במיץ הבשר שבמחבת

  8. סידור המנה:

  9. למרוח את הלחמניות ברטבים, להוסיף את הירקות הפרוסים, מעליהם את הקציצה, ומעליה את שבבי הבצל המוכנים. בתיאבון!