הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתחילים בגלידה.
מקציפים את החלבונים וסוכר עד להקצפה יציבה .
מוסיפים חלמונים בהדרגה ואחר כך את השמנת המתוקה עד למרקם יציב .
מנמיכים את המהירות ומוסיפים לאט כף ממרח לוטוס עד שכל התערובת אחידה .
מסדרים בתבנית עוגיות לוטוס אחת ליד השניה .
שופכים מעל בגובה של סנטימטר מהגלידה ומסדרים מעל שוב עוגיות באותה צורה .
מקפיאים .
אחרי שהכל קפא טוב חותכים מסביב לעוגיות ומזלפים ממרח לוטוס מומס משקית זילוף .