ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מתחילים עם שערות הקדאיף..מפרידים את שערות הקדאיף בקערה וחותכים עם הידיים לחתיכות קטנות...
-
2
ממיסים 200 גרם חמאה .
-
3
אחרי שהחמאה מומסת שופכים מעל השערות ומתחילים ללפף שכל השערות יהיו עטופות בחמאה .
-
4
מסדרים על מחבת שכבת שערות קדאיף .
-
5
שכבת ריקוטה שעירבבנו עם רבע כוס אבקת סוכר.
-
6
ושוב מעל שכבת שערות קדאיף .
-
7
מחכים שיזהיב למטה והופכים לצד השני .
-
8
מכינים את הסירופ .
-
9
מרתיחים כוס מים. כוס סוכר מעט לימון וכף מי ורדים מחכים שיסמיך ומכבים .
-
10
כשהכנאפה מתקררת שופכים מעל סירופ בנדיבות.. .
-
11
אפשר לפזר מעל פיסטוק גרוב.
1
מתחילים עם שערות הקדאיף..מפרידים את שערות הקדאיף בקערה וחותכים עם הידיים לחתיכות קטנות...
2
ממיסים 200 גרם חמאה .
3
אחרי שהחמאה מומסת שופכים מעל השערות ומתחילים ללפף שכל השערות יהיו עטופות בחמאה .
4
מסדרים על מחבת שכבת שערות קדאיף .
5
שכבת ריקוטה שעירבבנו עם רבע כוס אבקת סוכר.
6
ושוב מעל שכבת שערות קדאיף .
7
מחכים שיזהיב למטה והופכים לצד השני .
8
מכינים את הסירופ .
9
מרתיחים כוס מים. כוס סוכר מעט לימון וכף מי ורדים מחכים שיסמיך ומכבים .
10
כשהכנאפה מתקררת שופכים מעל סירופ בנדיבות.. .
11
אפשר לפזר מעל פיסטוק גרוב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים