הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה .
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
לכסות ולתת התפחה של חצי שעה אפשר להכניס לתנור כבוי זה עוזר , להוציא אוויר ושוב התפחה של עשרים דקות .
לחלק את הבצק לכדורים ולתת לנוח לעשות מקלות ארוכות או לחמניות לתת לנוח רבע שעה בערך .
לשים בקערה את השמן זית עם הזעתר והפטרוזיליה ולערבב היטב ולהבריש את המאפה .
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה ולהבריש שוב להמשיך לאפות עוד 5 דקות .
בהצלחה .