תקציר המתכון: רך וטעים
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים
לכסות ולתת התפחה של חצי שעה אפשר להכניס לתנור כבוי זה עוזר , להוציא אוויר ושוב התפחה של עשרים דקות
לחלק את הבצק לכדורים ולתת לנוח לעשות מקלות ארוכות או לחמניות לתת לנוח רבע שעה בערך
לשים בקערה את השמן זית עם הזעתר והפטרוזיליה ולערבב היטב ולהבריש את המאפה
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה ולהבריש שוב להמשיך לאפות עוד 5 דקות
בהצלחה