קינוחים אישיים בצורת תותים מוס וניל במילוי תותים וציפוי קטיפתי
מצרכים הדרושים
170 גרם חלב
40 גרם חלמונים
40 גרם סוכר
6 גרם ג'לטין
+ 6 כפות מים
180 גרם שמנת מתוקה
60 גרם תותים חתוכים לקוביות קטנות למילוי
אופן ההכנה
1
1) מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות .
2
2)מערבבים את החלמונים עם הסוכר.
3
.
4
3)מחממים את החלב ומוסיפים אותו לחלמונים בהדרגה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לקבלת טפרטורת .
5
של 85 מעלות🌡.
6
4) מקציפים את השמנת המתוקה עד ליציבות ומוסיפים את הקרם אנגלז לקצפת מערבבים בתנועת קיפול עד לאיחוד ממיסים את הג'לטין כמה שניות במיקרוגל ומוסיפים לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
7
5)שופכים לתבנית סיליקון חצי התערובת ומניחים תותים במרכז ושופכים מה שנותר, מכניסים למקפיא להקפאה מלאה מומלץ ללילה שלם .
8
6) מחלצים את הקינוחים מתיזים ספריי מיוחד ומכניסים ומקרר .
9
להפשרה לכמה שעות לפני הגשה.
1
1) מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות .
2
2)מערבבים את החלמונים עם הסוכר.
3
.
4
3)מחממים את החלב ומוסיפים אותו לחלמונים בהדרגה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לקבלת טפרטורת .
5
של 85 מעלות🌡.
6
4) מקציפים את השמנת המתוקה עד ליציבות ומוסיפים את הקרם אנגלז לקצפת מערבבים בתנועת קיפול עד לאיחוד ממיסים את הג'לטין כמה שניות במיקרוגל ומוסיפים לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
7
5)שופכים לתבנית סיליקון חצי התערובת ומניחים תותים במרכז ושופכים מה שנותר, מכניסים למקפיא להקפאה מלאה מומלץ ללילה שלם .
8
6) מחלצים את הקינוחים מתיזים ספריי מיוחד ומכניסים ומקרר .