במקסר לשים 200 גרם חמאה רכה, 3 חלמונים, כוס אבקת סוכר (120 גרם), אחד אבקת אפייה ואחד סוכר וניל. להוסיף מעט גרידת לימון, כפית תמצית וניל, 200 גרם קמח, 200 גרם קורנפלור ו 3 כפות חלב..
2
לעבד טוב לבצק אחיד..
3
לעטוף בניילון נצמד ולהכניס להקפאה לעשר דקות..
4
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים, להניח על נייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות 8 דקות(העוגיות צריכות להיות לבנות)..
5
למלא שקית זילוף בריבת חלב ולזלף עוגייה ולסגור בעוד עוגייה למעוך מעט ולגלגל בקוקוס. .
1
במקסר לשים 200 גרם חמאה רכה, 3 חלמונים, כוס אבקת סוכר (120 גרם), אחד אבקת אפייה ואחד סוכר וניל. להוסיף מעט גרידת לימון, כפית תמצית וניל, 200 גרם קמח, 200 גרם קורנפלור ו 3 כפות חלב..
2
לעבד טוב לבצק אחיד..
3
לעטוף בניילון נצמד ולהכניס להקפאה לעשר דקות..
4
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים, להניח על נייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות 8 דקות(העוגיות צריכות להיות לבנות)..
5
למלא שקית זילוף בריבת חלב ולזלף עוגייה ולסגור בעוד עוגייה למעוך מעט ולגלגל בקוקוס. .