לןגן

קינוחים אישיים בצורת תותים מוס וניל במילוי תותים וציפוי קטיפתי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/03/2019 | 12:08
קינוחים אישיים בצורת תותים מוס וניל במילוי תותים וציפוי קטיפתי

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 🍓🍓🍓

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות

  2. 2)מערבבים את החלמונים עם הסוכר

  3. 3)מחממים את החלב ומוסיפים אותו לחלמונים בהדרגה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לקבלת טפרטורת

  4. של 85 מעלות🌡

  5. 4) מקציפים את השמנת המתוקה עד ליציבות ומוסיפים את הקרם אנגלז לקצפת מערבבים בתנועת קיפול עד לאיחוד ממיסים את הג'לטין כמה שניות במיקרוגל ומוסיפים לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה

  6. 5)שופכים לתבנית סיליקון חצי התערובת ומניחים תותים במרכז ושופכים מה שנותר, מכניסים למקפיא להקפאה מלאה מומלץ ללילה שלם

  7. 6) מחלצים את הקינוחים מתיזים ספריי מיוחד ומכניסים ומקרר

  8. להפשרה לכמה שעות לפני הגשה