לןגן

אלפחורס

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 06/03/2019 | 10:18
אלפחורס

תקציר המתכון: רכות ונימוחות!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במקסר לשים 200 גרם חמאה רכה, 3 חלמונים, כוס אבקת סוכר (120 גרם), אחד אבקת אפייה ואחד סוכר וניל. להוסיף מעט גרידת לימון, כפית תמצית וניל, 200 גרם קמח, 200 גרם קורנפלור ו 3 כפות חלב.

  2. לעבד טוב לבצק אחיד.

  3. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס להקפאה לעשר דקות.

  4. לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים, להניח על נייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות 8 דקות(העוגיות צריכות להיות לבנות).

  5. למלא שקית זילוף בריבת חלב ולזלף עוגייה ולסגור בעוד עוגייה למעוך מעט ולגלגל בקוקוס.