להקציף ביצים שלמות עם הסוכר לקבלת קצף תופח להוסיף את הקמח ולהחליף לוו גיטרה לערבב רק לאיחוד ואז להוסיף את השקדים, הצימוקים והשוקולד לערבב עם הידיים לקבחץ בצק כדור לתת 5 דקות לנוח לחלק ל4 ולעשות רולדות לקמח מעט ולהניח התבנית על נייר אפיה .
2
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה .
3
להוציא מהתנור לקרר היטב ואז לפרוס עם סכין חדה פרוסות דקות ולהחזיר לתנור לאפליה של 15 דקות .
4
בהצלחה .
1
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר לקבלת קצף תופח להוסיף את הקמח ולהחליף לוו גיטרה לערבב רק לאיחוד ואז להוסיף את השקדים, הצימוקים והשוקולד לערבב עם הידיים לקבחץ בצק כדור לתת 5 דקות לנוח לחלק ל4 ולעשות רולדות לקמח מעט ולהניח התבנית על נייר אפיה .
2
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה .
3
להוציא מהתנור לקרר היטב ואז לפרוס עם סכין חדה פרוסות דקות ולהחזיר לתנור לאפליה של 15 דקות .