לןגן

ביסקוטי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 20/01/2019 | 19:30
ביסקוטי

תקציר המתכון: פריכים וטעימים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם הסוכר לקבלת קצף תופח להוסיף את הקמח ולהחליף לוו גיטרה לערבב רק לאיחוד ואז להוסיף את השקדים, הצימוקים והשוקולד לערבב עם הידיים לקבחץ בצק כדור לתת 5 דקות לנוח לחלק ל4 ולעשות רולדות לקמח מעט ולהניח התבנית על נייר אפיה

  2. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה

  3. להוציא מהתנור לקרר היטב ואז לפרוס עם סכין חדה פרוסות דקות ולהחזיר לתנור לאפליה של 15 דקות

  4. בהצלחה