1/4 כפית מלח,1/4 כפית פלפל שחור,1/4 כפית ראס אל חנות
2 כוסות מים
אופן ההכנה
1
לפרק את הכרובית ולהרתיח 10 דקות בערך שלא יהיה רך מדי .
2
את החציל והקישוא לפרוס .
3
את השניצילים לשטוף עם מעט לימון ולתבל עם פלפל שחור ומלח ולהשרות בקערה עם 2 כפות מיונז וכף חרדל .
4
את השניצל לתבול רק עם צלחת הפירורים ולטגן .
5
לחמם שמן .
6
לתבול את הירקות בצלחת עם הקמח אחר בביצה ובסוף פירורים ולטגן .
7
לטגן את הפלפל ולשים בצד .
8
מכינים את הרוטב , מטגנים את הבצל עד להזהבה להוסיף רסק ופפריקה לערבב להוסיף מים תבלינים ולהוסיף את תפוחי האדמה ולבשל על אש נמוכה עד שהתפוח אדמה יתרכחו .
9
להוסיף את הירקות לסדר את הירקות ומעל את השניצילים ולבשל בערך 20 דקות .
10
יוצא טעים .
1
לפרק את הכרובית ולהרתיח 10 דקות בערך שלא יהיה רך מדי .
2
את החציל והקישוא לפרוס .
3
את השניצילים לשטוף עם מעט לימון ולתבל עם פלפל שחור ומלח ולהשרות בקערה עם 2 כפות מיונז וכף חרדל .
4
את השניצל לתבול רק עם צלחת הפירורים ולטגן .
5
לחמם שמן .
6
לתבול את הירקות בצלחת עם הקמח אחר בביצה ובסוף פירורים ולטגן .
7
לטגן את הפלפל ולשים בצד .
8
מכינים את הרוטב , מטגנים את הבצל עד להזהבה להוסיף רסק ופפריקה לערבב להוסיף מים תבלינים ולהוסיף את תפוחי האדמה ולבשל על אש נמוכה עד שהתפוח אדמה יתרכחו .
9
להוסיף את הירקות לסדר את הירקות ומעל את השניצילים ולבשל בערך 20 דקות .