לןגן

מטוגנים ברוטב

מאת: שרה יוסף, פורסם: 12/01/2019 | 21:20
מטוגנים ברוטב

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרק את הכרובית ולהרתיח 10 דקות בערך שלא יהיה רך מדי

  2. את החציל והקישוא לפרוס

  3. את השניצילים לשטוף עם מעט לימון ולתבל עם פלפל שחור ומלח ולהשרות בקערה עם 2 כפות מיונז וכף חרדל

  4. את השניצל לתבול רק עם צלחת הפירורים ולטגן

  5. לחמם שמן

  6. לתבול את הירקות בצלחת עם הקמח אחר בביצה ובסוף פירורים ולטגן

  7. לטגן את הפלפל ולשים בצד

  8. מכינים את הרוטב , מטגנים את הבצל עד להזהבה להוסיף רסק ופפריקה לערבב להוסיף מים תבלינים ולהוסיף את תפוחי האדמה ולבשל על אש נמוכה עד שהתפוח אדמה יתרכחו

  9. להוסיף את הירקות לסדר את הירקות ומעל את השניצילים ולבשל בערך 20 דקות

  10. יוצא טעים