הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלפרס את החצילים לאורך לפזר מלח גס ולהניח שעה על מסננת להגרת נוזלים .
לייבש עם נייר ניגוב .
ולהניח על מחבת פסים חם לקבלת צבע זהוב בפסים .
להעביר לתבנית תנור על נייר אפייה .
לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות 15 דקות .
מילוי-גבינה לבנה, גבינה בולגרית, מוצרלה, כף פרמזן .
לתבל, קורט מלח, קורט פלפל לבן, קורט אגוז מוסקט, בצל ירוק אחד רק העלים .
רוטב- לחמם 1 שמנת מתוקה, 3 כפות פרמזן, קורט מלח, קורט פלפל לבן .
2 שיני שום כתוש, 30 גר חמאה לערבב להנמיך להבה ל-5 דקות בישול .
בתבנית פיירקס לצקת 3 כפות מהמילוי .
למלא כל פרוסת חציל ב-3 כפות מהמילוי לגלגל ולסדר בתבנית עם הפתח כלפי מטה .
לצקת מעל את יתר הרוטב ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 20 דקות .
לקשט עם בצל ירוק (רק הירוק) .