ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
משמש, חמוציות, צימוקים ואגוזים לחתוך קטן
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
שמים במחבת טפלון סוכר ולתת שימס להיזהר שלא ישרף שהכל נמס להוסיף גלוקוזה ואת השומשום ולערבב היטב.
-
2
לשים בתבניות וללחוץ חזק שיקבל צורה ולתת להתקרר רבע שעה בערך לחלץ ולקרר מעט.
-
3
אם רוצים ידית להניח עם כף על נייר ובזהירות זה חם לעשות כמו נחש להניח מעל התבנית ולקפל לקבלת ידית .
-
4
להכין את המילוי .
-
5
לשים בסיר סוכר ומים להוסיף את הפירות ולבשל כמה דקות להוסיף גלוקוזה לערבב ולשים בסלסלה .
1
שמים במחבת טפלון סוכר ולתת שימס להיזהר שלא ישרף שהכל נמס להוסיף גלוקוזה ואת השומשום ולערבב היטב.
2
לשים בתבניות וללחוץ חזק שיקבל צורה ולתת להתקרר רבע שעה בערך לחלץ ולקרר מעט.
3
אם רוצים ידית להניח עם כף על נייר ובזהירות זה חם לעשות כמו נחש להניח מעל התבנית ולקפל לקבלת ידית .
4
להכין את המילוי .
5
לשים בסיר סוכר ומים להוסיף את הפירות ולבשל כמה דקות להוסיף גלוקוזה לערבב ולשים בסלסלה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים