לןגן

סלסלה שומשום עם מילוי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 07/11/2018 | 17:47
סלסלה שומשום עם מילוי

תקציר המתכון: יפה כמו תכשיט

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים במחבת טפלון סוכר ולתת שימס להיזהר שלא ישרף שהכל נמס להוסיף גלוקוזה ואת השומשום ולערבב היטב

  2. לשים בתבניות וללחוץ חזק שיקבל צורה ולתת להתקרר רבע שעה בערך לחלץ ולקרר מעט

  3. אם רוצים ידית להניח עם כף על נייר ובזהירות זה חם לעשות כמו נחש להניח מעל התבנית ולקפל לקבלת ידית

  4. להכין את המילוי

  5. לשים בסיר סוכר ומים להוסיף את הפירות ולבשל כמה דקות להוסיף גלוקוזה לערבב ולשים בסלסלה