ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לנפות קמח .
-
2
להוסיף את שאר החומרים .
-
3
לערבב .
-
4
להוסיף מים לפי הצורך לבצק רך ודביק.
-
5
ללוש בערך 7 דקות .
-
6
לכסות ולהתפיח עד להכפלת הנפח.
-
7
לחמם שמן .
-
8
להכין קערה עם מים .
-
9
לטבול את הידיים במים לקחת מהבצק ליצור כדור קטן .
-
10
לעשות חור באמצע .
-
11
ולהניח בשמן.
-
12
לטגן משני צדדים לצבע זהוב .
-
13
לטבול בסוכר .
-
14
להגיש לצד תה.
1
לנפות קמח .
2
להוסיף את שאר החומרים .
3
לערבב .
4
להוסיף מים לפי הצורך לבצק רך ודביק.
5
ללוש בערך 7 דקות .
6
לכסות ולהתפיח עד להכפלת הנפח.
7
לחמם שמן .
8
להכין קערה עם מים .
9
לטבול את הידיים במים לקחת מהבצק ליצור כדור קטן .
10
לעשות חור באמצע .
11
ולהניח בשמן.
12
לטגן משני צדדים לצבע זהוב .
13
לטבול בסוכר .
14
להגיש לצד תה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים