ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
את הבצל נטגן עם כף שמן עד להזהבה ונצנן !! .
-
2
נוסיף את הבצל לבשר הטחון והליה ,את המלח והפלפל שחור .
-
3
נערבב היטב ! .
-
4
המלצה להכנת המבורגר.
-
5
להניח נייר אפייה על משטח עבודה .
-
6
עליו נניח את הבשר טחון עליו עוד נייר אפייה ונרדד עם מערוך לעובי הרצוי ( לא עבה מידיי בערך 2 ס"מ).
-
7
נקרוץ עיגולים באמצעות רינג או כלי עגול ,נוציא את שארית הבשר מסביב לעיגולים ונכין שוב מימה שנשאר עוד המבורגרים.
-
8
את ההמבורגרים יש להכניס למקרר לפחות לחצי שעה לפני הטיגון/אפייה להתייצבות !! .
-
9
אני טיגנתי בפלנצ'ה חשמלית 3 דקות מכל צד חום גבוה ! .
-
10
מי שרוצה יכולה גם בתנור חום 200 מעלות כ 20 דקות ! .
1
את הבצל נטגן עם כף שמן עד להזהבה ונצנן !! .
2
נוסיף את הבצל לבשר הטחון והליה ,את המלח והפלפל שחור .
3
נערבב היטב ! .
4
המלצה להכנת המבורגר.
5
להניח נייר אפייה על משטח עבודה .
6
עליו נניח את הבשר טחון עליו עוד נייר אפייה ונרדד עם מערוך לעובי הרצוי ( לא עבה מידיי בערך 2 ס"מ).
7
נקרוץ עיגולים באמצעות רינג או כלי עגול ,נוציא את שארית הבשר מסביב לעיגולים ונכין שוב מימה שנשאר עוד המבורגרים.
8
את ההמבורגרים יש להכניס למקרר לפחות לחצי שעה לפני הטיגון/אפייה להתייצבות !! .
9
אני טיגנתי בפלנצ'ה חשמלית 3 דקות מכל צד חום גבוה ! .
10
מי שרוצה יכולה גם בתנור חום 200 מעלות כ 20 דקות ! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים