תקציר המתכון: כי אין כמו להכין בבית
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את הבצל נטגן עם כף שמן עד להזהבה ונצנן !!
נוסיף את הבצל לבשר הטחון והליה ,את המלח והפלפל שחור
נערבב היטב !
המלצה להכנת המבורגר
להניח נייר אפייה על משטח עבודה
עליו נניח את הבשר טחון עליו עוד נייר אפייה ונרדד עם מערוך לעובי הרצוי ( לא עבה מידיי בערך 2 ס"מ)
נקרוץ עיגולים באמצעות רינג או כלי עגול ,נוציא את שארית הבשר מסביב לעיגולים ונכין שוב מימה שנשאר עוד המבורגרים
את ההמבורגרים יש להכניס למקרר לפחות לחצי שעה לפני הטיגון/אפייה להתייצבות !!
אני טיגנתי בפלנצ'ה חשמלית 3 דקות מכל צד חום גבוה !
מי שרוצה יכולה גם בתנור חום 200 מעלות כ 20 דקות !