לןגן

המבורגר בייתי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 31/10/2018 | 19:15
המבורגר בייתי

תקציר המתכון: כי אין כמו להכין בבית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצל נטגן עם כף שמן עד להזהבה ונצנן !!

  2. נוסיף את הבצל לבשר הטחון והליה ,את המלח והפלפל שחור

  3. נערבב היטב !

  4. המלצה להכנת המבורגר

  5. להניח נייר אפייה על משטח עבודה

  6. עליו נניח את הבשר טחון עליו עוד נייר אפייה ונרדד עם מערוך לעובי הרצוי ( לא עבה מידיי בערך 2 ס"מ)

  7. נקרוץ עיגולים באמצעות רינג או כלי עגול ,נוציא את שארית הבשר מסביב לעיגולים ונכין שוב מימה שנשאר עוד המבורגרים

  8. את ההמבורגרים יש להכניס למקרר לפחות לחצי שעה לפני הטיגון/אפייה להתייצבות !!

  9. אני טיגנתי בפלנצ'ה חשמלית 3 דקות מכל צד חום גבוה !

  10. מי שרוצה יכולה גם בתנור חום 200 מעלות כ 20 דקות !