אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,905
צפיות

לחמניות שום שמיר ובצל

המתכון של
לחמניות שום שמיר ובצל

רכות וטעימות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1קג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף מלח
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כוסות מים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף שבבי בצל יבש
  • 1 כף אורגנו יבש
  • לקישוט
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 כף פטרוזיליה יבשה
  • לערבב הכל בקערה
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה.


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .


  • 3

    לכסות ולהתפיח בערך שעה .


  • 4

    ללוש ושוב התפחה של 20 דקות דקות.


  • 5

    לחלק את הבצק לכדורים קטנים .


  • 6

    לתת לנוח כמה דקות .


  • 7

    לקחת תבנית אינגלשקייק להניח נייר אפיה לעשות צורה של מלבן ולהניח בתוך התבנית אחד צמוד לשני .


  • 8

    לתת לתפוח .


  • 9

    לחמם תנור 200 מעלות .


  • 10

    להבריש את הלחמניות עם השמן ולאפות בערך חצי שעה ושוב למרוח מהשמן .


  • 11

    הלחמניה יוצאת טעימה ורכה .


  • 12

    בהצלחה .


1

לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה.


2

להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .


3

לכסות ולהתפיח בערך שעה .


4

ללוש ושוב התפחה של 20 דקות דקות.


5

לחלק את הבצק לכדורים קטנים .


6

לתת לנוח כמה דקות .


7

לקחת תבנית אינגלשקייק להניח נייר אפיה לעשות צורה של מלבן ולהניח בתוך התבנית אחד צמוד לשני .


8

לתת לתפוח .


9

לחמם תנור 200 מעלות .


10

להבריש את הלחמניות עם השמן ולאפות בערך חצי שעה ושוב למרוח מהשמן .


11

הלחמניה יוצאת טעימה ורכה .


12

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים