לןגן

לחמניות שום שמיר ובצל

מאת: שרה יוסף, פורסם: 20/10/2018 | 16:47
לחמניות שום שמיר ובצל

תקציר המתכון: רכות וטעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. לכסות ולהתפיח בערך שעה

  4. ללוש ושוב התפחה של 20 דקות דקות

  5. לחלק את הבצק לכדורים קטנים

  6. לתת לנוח כמה דקות

  7. לקחת תבנית אינגלשקייק להניח נייר אפיה לעשות צורה של מלבן ולהניח בתוך התבנית אחד צמוד לשני

  8. לתת לתפוח

  9. לחמם תנור 200 מעלות

  10. להבריש את הלחמניות עם השמן ולאפות בערך חצי שעה ושוב למרוח מהשמן

  11. הלחמניה יוצאת טעימה ורכה

  12. בהצלחה