אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,055
צפיות

קציצות דגים מושלמותתת

המתכון של
קציצות דגים מושלמותתת

קציצות דגים רכות וטעימות.... הכי טעיםםםם שיש!!!

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו דג טחון (סלמון, נילוס, טונה.... או כל שילוב אחר שאוהבים)
  • 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • *למי שמתעצלת גם קוביות קפואות (שקונים של דורות) של פטרוזיליה וכוסברה יעשו את העבודה 5 קוביות מכל אחד.
  • 8 שיני שום(גם פה אפשר שום כתוש קפוא 4 קוביות)
  • עגבניות קצוצות דק דק (קופסת שימורים של pulpa)
  • שמן זית
  • 1 ביצה
  • 5 כפות גדושות של פירורי מצה/ או פירורי לחם.
  • תבלינים לקציצות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף שטוחה מרק עוף
  • 1 כפית אריסה מתוקה (תבליני מימון... לא חייב למי שאין)
  • 1/2 כפית סחוג תימני פיקנטי (איזה שאוהבים אני משתמשת בתבליני ביטון)
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/4 כפית כורכום
  • 3 שיני שום כתוש
  • תבלינים לרוטב העגבניות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף מרק עוף
  • 1 כפית אריסה מתוקה
  • 1/2 כפית סחוג פיקנטי או פלפל חריף ירוק אחד חתוך.
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 5 שיני שום חתוכות לפרוסות
  • מעט כורכום
אופן ההכנה
  • 1

    חממו במחבת 2 כפות שמן זית.


  • 2

    הוסיפו פפריקה ושיני שום(פלפל חריף ירוק מי שאוהב חריף) למספר שניות רק שיפיצו ריח ומיד הוסיפו את קופסת רסק העגבניות ואת כל התבלינים לרוטב..


  • 3

    * לטעום את הרוטב ולתקן תיבול אם צריך....... מי שאוהב יותר חריף שיוסיף עוד מהסחוג..


  • 4

    ערבבו את התבלינים עם הדגים הטחונים הוסיפו שיני שום קצוצות, פטרוזיליה וכוסברה קצוצה, ביצה אחת וקמח מצה (או פירורי לחם..


  • 5

    קבבו קציצות עגולות או מאורכות והכניסו לסיר עם הרוטב על להבה נמוכה..


  • 6

    *בידקו שהקציצות לא נדבקות.


  • 7

    לתחתית הסיר, במידה וחסר נוזלים הוסיפו כל פעם רבע כוס מים..


  • 8

    לבשל על להבה נמוכה בערך חצי שעה וזה מוכן........


  • 9

    בתאבון.


1

חממו במחבת 2 כפות שמן זית.


2

הוסיפו פפריקה ושיני שום(פלפל חריף ירוק מי שאוהב חריף) למספר שניות רק שיפיצו ריח ומיד הוסיפו את קופסת רסק העגבניות ואת כל התבלינים לרוטב..


3

* לטעום את הרוטב ולתקן תיבול אם צריך....... מי שאוהב יותר חריף שיוסיף עוד מהסחוג..


4

ערבבו את התבלינים עם הדגים הטחונים הוסיפו שיני שום קצוצות, פטרוזיליה וכוסברה קצוצה, ביצה אחת וקמח מצה (או פירורי לחם..


5

קבבו קציצות עגולות או מאורכות והכניסו לסיר עם הרוטב על להבה נמוכה..


6

*בידקו שהקציצות לא נדבקות.


7

לתחתית הסיר, במידה וחסר נוזלים הוסיפו כל פעם רבע כוס מים..


8

לבשל על להבה נמוכה בערך חצי שעה וזה מוכן........


9

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים