ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- מספר מנות40 מנות
- זמן הכנה20 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 40 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
עוגה
-
-
-
-
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
-
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
-
פירורים
-
250 גרם פתי בר (שרוול אחד)
-
אופן ההכנה
-
1
מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים
.
-
2
ממיסים חמאה ומוסיפים לביסקוויטים.
-
3
מסדרים מחצית מהפירורים בתחתית תבנית גדולה או בכוסות.
-
4
מכינים את העוגה:.
-
5
במיקסר עם בלון הקצפה שמים שמנת מתוקה, סוכר, שמנת חמוצה וסוכר.
-
6
מקציפים עד שיש קצפת יחסית יציבה.
-
7
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד להטמעה.
-
8
מחלקים לכוסות בעזרת כף או שקית זילוף או שמעבירים לתבנית.
-
9
שופכים את שארית הפירורים ושולחים למקרר.
-
10
קירור של 3 שעות לפחות ובתאבון :).
1
מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים
.
2
ממיסים חמאה ומוסיפים לביסקוויטים.
3
מסדרים מחצית מהפירורים בתחתית תבנית גדולה או בכוסות.
4
מכינים את העוגה:.
5
במיקסר עם בלון הקצפה שמים שמנת מתוקה, סוכר, שמנת חמוצה וסוכר.
6
מקציפים עד שיש קצפת יחסית יציבה.
7
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד להטמעה.
8
מחלקים לכוסות בעזרת כף או שקית זילוף או שמעבירים לתבנית.
9
שופכים את שארית הפירורים ושולחים למקרר.
10
קירור של 3 שעות לפחות ובתאבון :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים