לןגן

גבינה פירורים

מאת: Liran Barda, פורסם: 23/05/2015 | 12:00
גבינה פירורים

תקציר המתכון: בעוגה או בכוסות. קינוח קל, טעים ומהיר לתבנית קוטר 24 או 40 כוסות קינוח קטנות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

עוגה

פירורים

אופן הכנה

  1. מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים

  2. ממיסים חמאה ומוסיפים לביסקוויטים

  3. מסדרים מחצית מהפירורים בתחתית תבנית גדולה או בכוסות

  4. מכינים את העוגה:

  5. במיקסר עם בלון הקצפה שמים שמנת מתוקה, סוכר, שמנת חמוצה וסוכר

  6. מקציפים עד שיש קצפת יחסית יציבה

  7. מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד להטמעה

  8. מחלקים לכוסות בעזרת כף או שקית זילוף או שמעבירים לתבנית

  9. שופכים את שארית הפירורים ושולחים למקרר

  10. קירור של 3 שעות לפחות ובתאבון :)