ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להמיס את המרגרינה במיקרו , לחכות שתתקרר מעט ולערבב עם הקמח, האפיה,סוכר,מלח,ינסון,שמן ומים.
-
2
להכניס את הבצק לשעה למקרר שיהיה נוח לעבוד איתו..
-
3
לאחר מיכן לקרוץ חתיכות קטנות, אפשר לעשות צורה של חישוקים, או לרדד את הבצק על נייר אפייה ולקרוץ ממנו ריבועים עם שבלונה..
-
4
למרוח למעלה בביצה , שומשום ואפשר גם גרעיני חמניה ודלעת ..
-
5
לאפות בחום 170 מעלות,.
-
6
עד להזהבה..
-
7
לא לגעת בהן שהן חמות,.
-
8
הן יתפוררו,.
-
9
לחכות שיתקררו ולהכניס לכלי אטום..
-
10
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
להמיס את המרגרינה במיקרו , לחכות שתתקרר מעט ולערבב עם הקמח, האפיה,סוכר,מלח,ינסון,שמן ומים.
2
להכניס את הבצק לשעה למקרר שיהיה נוח לעבוד איתו..
3
לאחר מיכן לקרוץ חתיכות קטנות, אפשר לעשות צורה של חישוקים, או לרדד את הבצק על נייר אפייה ולקרוץ ממנו ריבועים עם שבלונה..
4
למרוח למעלה בביצה , שומשום ואפשר גם גרעיני חמניה ודלעת ..
5
לאפות בחום 170 מעלות,.
6
עד להזהבה..
7
לא לגעת בהן שהן חמות,.
8
הן יתפוררו,.
9
לחכות שיתקררו ולהכניס לכלי אטום..
10
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים