הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעיםםם! עוד מתכון שנולד בזכות נכדיי הקטנטנים, פינוק מלוח עם גבינה, יוגורט, מוצרלה כמה פשוט ככה טעים, בונוס גם רגישים לגלוטן יכולים להשתתף בחגיגה.
בקערה לערבב את כל מרכיבי השלוליות בעזרת מטרפה ידנית (התערובת צריכה להיות כמו תערובת לפנקייק).
מחממים היטב מחבת (ממליצה על מחבת טפלון), משמנים היטב, יוצקים בעזרת כף מהתערובת, משטחים קלות בעזרת גב הכף (ממליצה לשמן את גב הכף מדי פעם), מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. (ממליצה לטגן את השלוליות על להבה בינונית כדי להימנע משלוליות שרופות).
כדאי נסו, נכדיי טורפים אותם כמו גרעינים, במיוחד נכדי הקטנטן אור.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.