כוס מים קרים !ניתן להמיר לכוס סודה קרה ולוותר על האבקת סודה
אופן ההכנה
1
ערבב את חומרי הטמפורה בעזרת מטרפה ידנית ,הבלילה צריכה לצאת סמיכה .
2
להכניס את החזה עוף לתוך הבלילה(רצוי להכניס לקירור לחצי שעה לספיגת הבלילה אך אפשר גם לעבוד ישר),לחמם שמן עמוק ,לטגן עד להשחמה ולהוציא לנייר סופג ..
3
* אפשר לוותר על הרוטב ולאכול כחטיפי נאגטס מאוד טעים !.
4
להכנת הרוטב צ'ילי.
5
לחמם שמן עם שתי שיני שום כתושות,עד לרתיחת השמן,להוסיף כף פפריקה ,כף סילאן,חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק עם מעט מים חמים לפתיחת הרוטב ,לתבל במלח,פלפל שחור גרוס ולערבב ,כעבור 5 דקות להכניס את החזה עוף לאחד אותו עם הרוטב ,בישול של עוד 5 דקות,לסיום לפזר שומשום בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
1
ערבב את חומרי הטמפורה בעזרת מטרפה ידנית ,הבלילה צריכה לצאת סמיכה .
2
להכניס את החזה עוף לתוך הבלילה(רצוי להכניס לקירור לחצי שעה לספיגת הבלילה אך אפשר גם לעבוד ישר),לחמם שמן עמוק ,לטגן עד להשחמה ולהוציא לנייר סופג ..
3
* אפשר לוותר על הרוטב ולאכול כחטיפי נאגטס מאוד טעים !.
4
להכנת הרוטב צ'ילי.
5
לחמם שמן עם שתי שיני שום כתושות,עד לרתיחת השמן,להוסיף כף פפריקה ,כף סילאן,חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק עם מעט מים חמים לפתיחת הרוטב ,לתבל במלח,פלפל שחור גרוס ולערבב ,כעבור 5 דקות להכניס את החזה עוף לאחד אותו עם הרוטב ,בישול של עוד 5 דקות,לסיום לפזר שומשום בתאבון אילנית בניזרי 💜 .