אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

17,079
צפיות

חזה עוף בטמפורה ורוטב צ'ילי מתוק

המתכון של
חזה עוף בטמפורה ורוטב צ'ילי מתוק

טוב זאת ארוחה מושלמתתת

  • קטגוריהלילדים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2 פרפרי חזה עוף פרוסים לקוביות
  • מרכיבים לטמפורה
  • כוס קמח תופח מנופה
  • חצי כוס קרונפלור
  • כפית אבקת סודה לשתייה
  • מלח,פלפל שחור גרוס
  • ביצה
  • כוס מים קרים !ניתן להמיר לכוס סודה קרה ולוותר על האבקת סודה
אופן ההכנה
  • 1

    ערבב את חומרי הטמפורה בעזרת מטרפה ידנית ,הבלילה צריכה לצאת סמיכה .


  • 2

    להכניס את החזה עוף לתוך הבלילה(רצוי להכניס לקירור לחצי שעה לספיגת הבלילה אך אפשר גם לעבוד ישר),לחמם שמן עמוק ,לטגן עד להשחמה ולהוציא לנייר סופג ..


  • 3

    * אפשר לוותר על הרוטב ולאכול כחטיפי נאגטס מאוד טעים !.


  • 4

    להכנת הרוטב צ'ילי.


  • 5

    לחמם שמן עם שתי שיני שום כתושות,עד לרתיחת השמן,להוסיף כף פפריקה ,כף סילאן,חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק עם מעט מים חמים לפתיחת הרוטב ,לתבל במלח,פלפל שחור גרוס ולערבב ,כעבור 5 דקות להכניס את החזה עוף לאחד אותו עם הרוטב ,בישול של עוד 5 דקות,לסיום לפזר שומשום בתאבון אילנית בניזרי 💜 .


1

ערבב את חומרי הטמפורה בעזרת מטרפה ידנית ,הבלילה צריכה לצאת סמיכה .


2

להכניס את החזה עוף לתוך הבלילה(רצוי להכניס לקירור לחצי שעה לספיגת הבלילה אך אפשר גם לעבוד ישר),לחמם שמן עמוק ,לטגן עד להשחמה ולהוציא לנייר סופג ..


3

* אפשר לוותר על הרוטב ולאכול כחטיפי נאגטס מאוד טעים !.


4

להכנת הרוטב צ'ילי.


5

לחמם שמן עם שתי שיני שום כתושות,עד לרתיחת השמן,להוסיף כף פפריקה ,כף סילאן,חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק עם מעט מים חמים לפתיחת הרוטב ,לתבל במלח,פלפל שחור גרוס ולערבב ,כעבור 5 דקות להכניס את החזה עוף לאחד אותו עם הרוטב ,בישול של עוד 5 דקות,לסיום לפזר שומשום בתאבון אילנית בניזרי 💜 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים