אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

10,065
צפיות

כנפיים ובצלצלי שאלוט במרנידת צ'ילי ודבש

המתכון של
כנפיים ובצלצלי שאלוט במרנידת צ'ילי ודבש

עוד ארוחה בזריז

  • קטגוריהלילדים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו כנפיים חצויות ,
  • 7 בצלצלי שאלוט (פנינה )
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת המרינדה .


  • 2

    בקערית קטנה חצי כוס צ'ילי מתוק,כפית דבש,כף פפריקה,חצי כוס שמן זית וכפית מלח לערבב היטב.


  • 3

    לשפוך את המרנידה על הכנפיים והבצל לתוך קערה גדולה ולהכניס למקרר לשעה לספיגת הטעמים ..


  • 4

    להעביר לתבנית ,לפזר מלח גס ושומשום ,לעטוף בנייר כסף.


  • 5

    חום תנור 200 מעלות לשעה ,להסיר את הנייר ולהמשיך לאפות בחום של 170 מעלות עד להשחמה בתאבון אילנית בניזרי 💜.


1

הכנת המרינדה .


2

בקערית קטנה חצי כוס צ'ילי מתוק,כפית דבש,כף פפריקה,חצי כוס שמן זית וכפית מלח לערבב היטב.


3

לשפוך את המרנידה על הכנפיים והבצל לתוך קערה גדולה ולהכניס למקרר לשעה לספיגת הטעמים ..


4

להעביר לתבנית ,לפזר מלח גס ושומשום ,לעטוף בנייר כסף.


5

חום תנור 200 מעלות לשעה ,להסיר את הנייר ולהמשיך לאפות בחום של 170 מעלות עד להשחמה בתאבון אילנית בניזרי 💜.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים