לןגן

כנפיים ובצלצלי שאלוט במרנידת צ'ילי ודבש

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 15/08/2017 | 08:58
כנפיים ובצלצלי שאלוט במרנידת צ'ילי ודבש

תקציר המתכון: עוד ארוחה בזריז

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המרינדה

  2. בקערית קטנה חצי כוס צ'ילי מתוק,כפית דבש,כף פפריקה,חצי כוס שמן זית וכפית מלח לערבב היטב

  3. לשפוך את המרנידה על הכנפיים והבצל לתוך קערה גדולה ולהכניס למקרר לשעה לספיגת הטעמים .

  4. להעביר לתבנית ,לפזר מלח גס ושומשום ,לעטוף בנייר כסף

  5. חום תנור 200 מעלות לשעה ,להסיר את הנייר ולהמשיך לאפות בחום של 170 מעלות עד להשחמה בתאבון אילנית בניזרי 💜