ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לבשל את תפוחי האדמה שלמים בסיר רחב, עד לריכוך חלקי.
-
2
לקרר.
-
3
לחצות לשניים כל תפו״א.
-
4
לפזר שמן זית ומלח גס ולהכניס לצריבה לתנור בחום 200 מעלות..
-
5
במחבת רחבה, לטגן את הבצלים קצוצים דק עד להשחמה , לנקות את הרגל מהפטריות, לשטוף אותן, לקצוץ לקוביות ולטגן יחד עם הבצל, להוסיף מעט מלח, פלפל שחור גרוס , כורכום ואבקת מרק פטריות .
-
6
לרוקן מעט כל חצי תפואד .
-
7
מהתוכן באמצע, למלא במלית ולהכניס שוב לתנור,.
-
8
למשך 20 דקות ..
-
9
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לבשל את תפוחי האדמה שלמים בסיר רחב, עד לריכוך חלקי.
2
לקרר.
3
לחצות לשניים כל תפו״א.
4
לפזר שמן זית ומלח גס ולהכניס לצריבה לתנור בחום 200 מעלות..
5
במחבת רחבה, לטגן את הבצלים קצוצים דק עד להשחמה , לנקות את הרגל מהפטריות, לשטוף אותן, לקצוץ לקוביות ולטגן יחד עם הבצל, להוסיף מעט מלח, פלפל שחור גרוס , כורכום ואבקת מרק פטריות .
6
לרוקן מעט כל חצי תפואד .
7
מהתוכן באמצע, למלא במלית ולהכניס שוב לתנור,.
8
למשך 20 דקות ..
9
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים