לןגן

סירות תפו״א ממולאות בפטריות

מאת: דורית כהן, פורסם: 22/07/2017 | 10:30
סירות תפו״א ממולאות בפטריות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את תפוחי האדמה שלמים בסיר רחב, עד לריכוך חלקי

  2. לקרר

  3. לחצות לשניים כל תפו״א

  4. לפזר שמן זית ומלח גס ולהכניס לצריבה לתנור בחום 200 מעלות.

  5. במחבת רחבה, לטגן את הבצלים קצוצים דק עד להשחמה , לנקות את הרגל מהפטריות, לשטוף אותן, לקצוץ לקוביות ולטגן יחד עם הבצל, להוסיף מעט מלח, פלפל שחור גרוס , כורכום ואבקת מרק פטריות

  6. לרוקן מעט כל חצי תפואד

  7. מהתוכן באמצע, למלא במלית ולהכניס שוב לתנור,

  8. למשך 20 דקות .

  9. בתאבון ובהצלחה 🌹