ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
קולפים את הבטטות ומכניסים לסיר עם מים חמים עד לרכיכה .
-
2
בינתיים חותכים את הבצל ומטגנים עד הזהבה.
-
3
כשהבטטות רכות מוציאים את המים ומועכים, מוסיפים את הבצל, פירורי הלחם, שמיר, ביצה, מלח פלפל ואת השום הכתוש .
-
4
מערבבים לקציצות, עוטפים אותן בפירורי לחם מכל הצדדים ומכניסים למחבת עם שמן חצי עמוק.
-
5
מטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות שחומות.
-
6
אם הקציצות מתפרקות מידי אפשר להוסיף עוד פירורי לחם או לחם רטוב .
-
7
מומלץ לאכול עם מטבל שמנת המורכב מגביע שמנת חמוצה, שתי שיני שום כתושות, חופן קטן של שמיר או עירית קצוצים ומלח פלפל .
-
8
מעדן! .
1
קולפים את הבטטות ומכניסים לסיר עם מים חמים עד לרכיכה .
2
בינתיים חותכים את הבצל ומטגנים עד הזהבה.
3
כשהבטטות רכות מוציאים את המים ומועכים, מוסיפים את הבצל, פירורי הלחם, שמיר, ביצה, מלח פלפל ואת השום הכתוש .
4
מערבבים לקציצות, עוטפים אותן בפירורי לחם מכל הצדדים ומכניסים למחבת עם שמן חצי עמוק.
5
מטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות שחומות.
6
אם הקציצות מתפרקות מידי אפשר להוסיף עוד פירורי לחם או לחם רטוב .
7
מומלץ לאכול עם מטבל שמנת המורכב מגביע שמנת חמוצה, שתי שיני שום כתושות, חופן קטן של שמיר או עירית קצוצים ומלח פלפל .
8
מעדן! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים