בקערה גדולה מערבבים את השניצלים, תפוחי אדמה, עלי חסה, מלפפונים, עגבניות, צנוניות וגבעולי בצל ירוק .
2
בצנצנת עם מכסה יוצקים את שמן זית, מיץ מלימון שלם, מתבלים במלח, פלפל, קורט צ'ילי לאוהבי החריף ומערבבים היטב (פשוט משקשקים את הצנצנת עד לקבלת רוטב אחיד) .
3
יוצקים על הסלט רגע לפני ההגשה, מערבבים היטב, טועמים ומשפרים טעם ומגישים.
4
טיפ: אפשר להכין את הרוטב ולשמור במקרר עד שבוע בכלי אטום.
5
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
בקערה גדולה מערבבים את השניצלים, תפוחי אדמה, עלי חסה, מלפפונים, עגבניות, צנוניות וגבעולי בצל ירוק .
2
בצנצנת עם מכסה יוצקים את שמן זית, מיץ מלימון שלם, מתבלים במלח, פלפל, קורט צ'ילי לאוהבי החריף ומערבבים היטב (פשוט משקשקים את הצנצנת עד לקבלת רוטב אחיד) .
3
יוצקים על הסלט רגע לפני ההגשה, מערבבים היטב, טועמים ומשפרים טעם ומגישים.
4
טיפ: אפשר להכין את הרוטב ולשמור במקרר עד שבוע בכלי אטום.