מחממים תנור 180 מעלות ומשמנים את התבנית עם ספריי שמן .
6
סידור עוגת עלי הגפן:.
7
שמים ריפוד בתחתית התבנית ומסדרים מסביב לתבנית עלים כאשר הם גולשים מחוץ לתבנית .
8
מסדרים שליש מתערובת האורז והירקות יוצקים שליש מכמות הטחינה ומסדרים שליש מהעגבניות מכסים בשכבה נוספת של עלי גפן חוזרים על הפעולה עוד פעמיים עד שמתקבלות 3 שכבות מסיימים בעלי גפן ומקפלים את השוליים לתוך התבנית מברישים את השכבה העליונה בשמן זית יוצקים בעדינות מים עד לכיסוי המאפה כולו .
9
אפיה שעה עד שנספגים הנוזלים והאורז מוכן .
10
לפני הגשה יוצקים טחינה מעל המאפה בערך כוס .
11
בהצלחה 🔥❤.
1
הכנת התערובת : .
2
מחממים מחבט עם שמן זית שמים את הבצל והשום עד שמתרכך מוסיפים חציל וקישוא לטיגון עוד 5 דקות .
3
מוסיפים את האורז והתבלינים בערך לעוד 2 דקות עירבוב .
מחממים תנור 180 מעלות ומשמנים את התבנית עם ספריי שמן .
6
סידור עוגת עלי הגפן:.
7
שמים ריפוד בתחתית התבנית ומסדרים מסביב לתבנית עלים כאשר הם גולשים מחוץ לתבנית .
8
מסדרים שליש מתערובת האורז והירקות יוצקים שליש מכמות הטחינה ומסדרים שליש מהעגבניות מכסים בשכבה נוספת של עלי גפן חוזרים על הפעולה עוד פעמיים עד שמתקבלות 3 שכבות מסיימים בעלי גפן ומקפלים את השוליים לתוך התבנית מברישים את השכבה העליונה בשמן זית יוצקים בעדינות מים עד לכיסוי המאפה כולו .