ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
פשטידת ברוקלי ❤.
-
2
הכנת הבצק :.
-
3
במעבד מזון כוס וחצי קמח .
-
4
כפית אבקת אפיה .
-
5
חצי כפית מלח .
-
6
100 גרם חמאה מערבבים שהקמח הופך לפירורים .
-
7
ומוסיפים חצי גביע יוגורט שזה 100 גרם מערבבים לבצק מסדרים בתבנית פאי .
-
8
ואופים אפייה עיברת 12 דקות .
-
9
הכנת המלית : .
-
10
חצי קילו ברוקולי מאודה מעורבב עם 2 בצלים קטנים שיטגנו אותם במחבט עם מעט שמן עד שהבצל רך .
-
11
בקערה נוספת קופסא אחת של גבינה מסקרפונה .
-
12
וגבינה פטה מגורדת .
-
13
4 ביצים מערבבים יחד ומלח מוסיפים בזהירות מכוון שהפטה מאד מלוחה .
-
14
מוסיפים פלפל שחור כאשר הבלילה מעורבבת שופכים לאט לאט לברוקולי מערבבים בעדינות מוציאים מהתנור את התחתית שאפינו שופכים את הבלילה מפזרים זיתים שחורים ואופים בתנור על 200 מעלות חצי שעה .
-
15
בהצלחה 👌🔥❤.
1
פשטידת ברוקלי ❤.
2
הכנת הבצק :.
3
במעבד מזון כוס וחצי קמח .
4
כפית אבקת אפיה .
5
חצי כפית מלח .
6
100 גרם חמאה מערבבים שהקמח הופך לפירורים .
7
ומוסיפים חצי גביע יוגורט שזה 100 גרם מערבבים לבצק מסדרים בתבנית פאי .
8
ואופים אפייה עיברת 12 דקות .
9
הכנת המלית : .
10
חצי קילו ברוקולי מאודה מעורבב עם 2 בצלים קטנים שיטגנו אותם במחבט עם מעט שמן עד שהבצל רך .
11
בקערה נוספת קופסא אחת של גבינה מסקרפונה .
12
וגבינה פטה מגורדת .
13
4 ביצים מערבבים יחד ומלח מוסיפים בזהירות מכוון שהפטה מאד מלוחה .
14
מוסיפים פלפל שחור כאשר הבלילה מעורבבת שופכים לאט לאט לברוקולי מערבבים בעדינות מוציאים מהתנור את התחתית שאפינו שופכים את הבלילה מפזרים זיתים שחורים ואופים בתנור על 200 מעלות חצי שעה .
15
בהצלחה 👌🔥❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים