לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 05/04/2017 | 19:21
פשטידת ברוקולי

תקציר המתכון: פשטידה קלילה טעימה הכנה קלה 👌🔥❤

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פשטידת ברוקלי ❤

  2. הכנת הבצק :

  3. במעבד מזון כוס וחצי קמח

  4. כפית אבקת אפיה

  5. חצי כפית מלח

  6. 100 גרם חמאה מערבבים שהקמח הופך לפירורים

  7. ומוסיפים חצי גביע יוגורט שזה 100 גרם מערבבים לבצק מסדרים בתבנית פאי

  8. ואופים אפייה עיברת 12 דקות

  9. הכנת המלית :

  10. חצי קילו ברוקולי מאודה מעורבב עם 2 בצלים קטנים שיטגנו אותם במחבט עם מעט שמן עד שהבצל רך

  11. בקערה נוספת קופסא אחת של גבינה מסקרפונה

  12. וגבינה פטה מגורדת

  13. 4 ביצים מערבבים יחד ומלח מוסיפים בזהירות מכוון שהפטה מאד מלוחה

  14. מוסיפים פלפל שחור כאשר הבלילה מעורבבת שופכים לאט לאט לברוקולי מערבבים בעדינות מוציאים מהתנור את התחתית שאפינו שופכים את הבלילה מפזרים זיתים שחורים ואופים בתנור על 200 מעלות חצי שעה

  15. בהצלחה 👌🔥❤