ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים את פרוסות דג הבורי מוסיפים את התבלינים ומערבבים..
-
2
במחבת מחממים שמן ומטגנים את פרוסות הבורי שמים בצלחת..
-
3
במחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה מוציאים ושמים בתבנית חד פעמי..
-
4
מטגנים את קוביות הגמבה מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים כמה דקות..
-
5
מוציאים ושמים בתוך התבנית יחד עם הבצל..
-
6
כך מטגנים את יתר הירקות..
-
7
מערבבים את כל הירקות מוסיפים את התבלינים ומערבבים משטחים את הירקות ומעל שמים את פרוסות דג הבורי..
-
8
מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות בין 10-15 דקות..
-
9
מוציאים מהתנור ואוכלים עם לחם טרי וסלט ירקות..
-
10
בתיאבון ובהצלחה.
1
בקערה שמים את פרוסות דג הבורי מוסיפים את התבלינים ומערבבים..
2
במחבת מחממים שמן ומטגנים את פרוסות הבורי שמים בצלחת..
3
במחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה מוציאים ושמים בתבנית חד פעמי..
4
מטגנים את קוביות הגמבה מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים כמה דקות..
5
מוציאים ושמים בתוך התבנית יחד עם הבצל..
6
כך מטגנים את יתר הירקות..
7
מערבבים את כל הירקות מוסיפים את התבלינים ומערבבים משטחים את הירקות ומעל שמים את פרוסות דג הבורי..
8
מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות בין 10-15 דקות..
9
מוציאים מהתנור ואוכלים עם לחם טרי וסלט ירקות..
10
בתיאבון ובהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים