ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ללוש בקערת המיקסר .
-
2
ולתת מנוחה כחצי שעה..
-
3
לחלק את הבצק על השיש.
-
4
לפזר מעט קורנפלור..
-
5
צריך לרדד דק מאאאד..
-
6
למי שיש מכונת פסטה. זה מצויין..
-
7
לגבי הצורה לא הסרטתי..
-
8
יש דוגמאות ביו-טיוב .
-
9
אפשרי את הצורה המסורתית..
-
10
לחתוך לריבועים ולחרוץ בגלגלת שינים 5-4 פסים לא עד הסוף.
-
11
להרים אחד כן ואחד לא.:) לסגור לפרח (לראות בסרטונים).
-
12
ולטגן בשמן עמוק. .
-
13
תהנו הילה🍭🎊🎉.
-
14
סירופ /דב לציפוי.
-
15
2 כוסות סוככוס מים.
-
16
מעט לימון/מי ורדים.
-
17
לתת לזה רתיחה, להנמיך לאש קטנה מאד..
-
18
לטבול לאחר הטיגון. .
1
ללוש בקערת המיקסר .
2
ולתת מנוחה כחצי שעה..
3
לחלק את הבצק על השיש.
4
לפזר מעט קורנפלור..
5
צריך לרדד דק מאאאד..
6
למי שיש מכונת פסטה. זה מצויין..
7
לגבי הצורה לא הסרטתי..
8
יש דוגמאות ביו-טיוב .
9
אפשרי את הצורה המסורתית..
10
לחתוך לריבועים ולחרוץ בגלגלת שינים 5-4 פסים לא עד הסוף.
11
להרים אחד כן ואחד לא.:) לסגור לפרח (לראות בסרטונים).
12
ולטגן בשמן עמוק. .
13
תהנו הילה🍭🎊🎉.
14
סירופ /דב לציפוי.
15
2 כוסות סוככוס מים.
16
מעט לימון/מי ורדים.
17
לתת לזה רתיחה, להנמיך לאש קטנה מאד..
18
לטבול לאחר הטיגון. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים