בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל חומרי הבצק ולשים בערך 5-10 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים..
2
שמים את הבצק להתפחה כשעה או עד שיכפיל את נפחו..
3
בינתיים עד שהבצק תופח מכינים את המילוי..
4
במחבת מחממים מעט שמן ומוסיפים את התמרים הדחוסים מוסיפים קינמון, שומשום והייל טחון ומערבבים עד לריכוך התמרים אם צריך אפשר להוסיף מעט מים..
5
מכינים משטח עבודה ומתחילים לעצב את הבעבע..
6
יוצרים מהבצק כדורים חלקים בגודל כדור פינג פונג, יוצרים גומה וממלאים במלית התמרים סוגרים ומחליקים. משטחים כל עיגול בעזרת מערוך ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה..
7
מברישים בביצה וזורים שומשום. "דוקרים" במזלג כל עוגיה פעם או פעמיים כדי למנוע התפחה. אופים בתנור שחומם מראש כ-15-20 דקות עד הזהבה קלה. בודקים מדי פעם..
8
בהצלחה רינה..
1
בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל חומרי הבצק ולשים בערך 5-10 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים..
2
שמים את הבצק להתפחה כשעה או עד שיכפיל את נפחו..
3
בינתיים עד שהבצק תופח מכינים את המילוי..
4
במחבת מחממים מעט שמן ומוסיפים את התמרים הדחוסים מוסיפים קינמון, שומשום והייל טחון ומערבבים עד לריכוך התמרים אם צריך אפשר להוסיף מעט מים..
5
מכינים משטח עבודה ומתחילים לעצב את הבעבע..
6
יוצרים מהבצק כדורים חלקים בגודל כדור פינג פונג, יוצרים גומה וממלאים במלית התמרים סוגרים ומחליקים. משטחים כל עיגול בעזרת מערוך ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה..
7
מברישים בביצה וזורים שומשום. "דוקרים" במזלג כל עוגיה פעם או פעמיים כדי למנוע התפחה. אופים בתנור שחומם מראש כ-15-20 דקות עד הזהבה קלה. בודקים מדי פעם..