ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
12 קישואים קטנים, 12 חצילים קטנים - לרוקן מהתוכן שלהם.
-
-
3/4 כוס אורז עגול מבושל עם כוס מים, שמן ו-1/2 כף אבקת מרק כ- 1/4 שעה
-
-
-
-
1 וחצי כפות אבקת מרק עוף, קורט פלפל שחור ומלח עפ"י הטעם.
אופן ההכנה
-
1
בסיר סוטא'ז בו מבשלים את הקישואים והחצילים לטגן את הבצל, כ- 1/2 שעה עד שישחים. אפשר לטגן 2 בצלים, אחד להוסיף למילוי הבשר ואחד עבור הרוטב.
-
2
כדי שהחצילים לא יהיו מרים - רצוי להכניס אותם (כשהם מרוקנים) כחצי שעה למים עם מלח.
-
3
להכין תערובת למילוי : בשר, אורז שבושל, פטרוזיליה, מעט שמן ותבלינים, צנוברים. לטעום את התערובת ולשפר טעמים.
-
4
למלא את הקישואים והחצילים ולבשל אותם במים עם שמן זית, בצל מטוגן ותבלינים, על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי .
-
5
להעביר את הקישואים והחצילים עם מעט נוזלים ובצל לתבנית בתנור, ולהשחים אותם כשעה בתנור.
1
בסיר סוטא'ז בו מבשלים את הקישואים והחצילים לטגן את הבצל, כ- 1/2 שעה עד שישחים. אפשר לטגן 2 בצלים, אחד להוסיף למילוי הבשר ואחד עבור הרוטב.
2
כדי שהחצילים לא יהיו מרים - רצוי להכניס אותם (כשהם מרוקנים) כחצי שעה למים עם מלח.
3
להכין תערובת למילוי : בשר, אורז שבושל, פטרוזיליה, מעט שמן ותבלינים, צנוברים. לטעום את התערובת ולשפר טעמים.
4
למלא את הקישואים והחצילים ולבשל אותם במים עם שמן זית, בצל מטוגן ותבלינים, על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי .
5
להעביר את הקישואים והחצילים עם מעט נוזלים ובצל לתבנית בתנור, ולהשחים אותם כשעה בתנור.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים