ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בקערה.
-
2
לשים את קוביות הלימון להוסיף את שיני השום את הפריקה ואת המלח.
-
3
להעביר לצנצנת.
-
4
להוסיף מיץ לימון סחוט טרי שיכסה את קוביות הלימון.
-
5
לצקת 2 כפות שמן.
-
6
לסגור הרמתי את בצנצנת.
-
7
ולהכניס למקרר לשבוע.
-
8
בצנצנת היא קטנה של חצי ליטר עדיף לעשות בצנצנות קטנות ולפתוח כל פעם צנצנת חדשה.
1
בקערה.
2
לשים את קוביות הלימון להוסיף את שיני השום את הפריקה ואת המלח.
3
להעביר לצנצנת.
4
להוסיף מיץ לימון סחוט טרי שיכסה את קוביות הלימון.
5
לצקת 2 כפות שמן.
6
לסגור הרמתי את בצנצנת.
7
ולהכניס למקרר לשבוע.
8
בצנצנת היא קטנה של חצי ליטר עדיף לעשות בצנצנות קטנות ולפתוח כל פעם צנצנת חדשה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים