הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה*טיפ : אפשר להכניס צבע מאכל ליצירת נשיקות בצבעים או לפזר סוכריות צבעוניות לעיטור עם הילדים.
מחממים תנור בטורבו ל-90 מעלות..
מפרידים את החלבונים , דואגים שלא יכנס אפילו לא מעט מהחלמון. מתחילים להקציף במהירות בינונית את החלבונים ושופכים בהדרגה את הסוכר ואת אבקת הסוכר , המלח ומיץ הלימון..
מקציפים לקצף נוקשה ולבן עד שכשהופכים את הקערה הוא לא נשפך. אפשר גם לקחת בין האצבעות ולראות שהקצף נשאר יציב..
מזלפים לתוך שק זילוף ליצירת נשיקות יפות ומעוצבות ומזלפים על תבנית עם נייר אפייה..
מכניסים לתנור ל-3 שעות עד שהנשיקות יבשות ונפרדות בקלות רבה מנייר האפייה. .
שומרים בתוך קופסא אטומה..